VELUX dakramen

Enkele Dakramen

Voeg daglicht en frisse lucht toe aan je kamer en geniet van de voordelen van daglicht en ventilatie met enkele dakramen.

Enkele dakraam zijn perfect voor kleine kamers, traphallen en badkamers. Als je een grotere kamer hebt, combineer dan meerdere dakramen om het daglicht in de kamer te verspreiden en te genieten van meer frisse lucht.

Je kunt enkele dakramen in veel verschillende afmetingen kopen en hebt daarbij de keuze uit handbediende en elektrische dakramen om aan je behoeften te voldoen.

Daglichtoplossingen

Extra dakramen toevoegen is de snelste manier om het gevoel van ruimte en openheid in je huis aanzienlijk te verbeteren.

Met VELUX modulaire elementen kun je jouw ruimte echt een persoonlijke touch geven.

Er is een oplossing voor elke behoefte, of je nu zoekt naar horizontaal gekoppelde dakramen, verticaal gekoppelde dakramen & of een Quattro variant, wij hebben het voor jou.

Kies bijvoorbeeld de Quattro voor een set van vier dakramen, of upgrade je woning met een dakraam met gevelelement. Welke combinatie je ook in gedachten hebt, je kunt je daglichtdromen waarmaken.

3 in1 dakraam

Transformeer je woning met daglicht.

Breng daglicht in elke kamer met het VELUX 3in1 dakraam en benut het volle potentieel de ruimte. Het unieke ontwerp van het 3in1 dakraam zorgt voor prachtig daglicht in je woning en opent weidse, panoramische uitzichten voor een complete transformatie van je ruimte. Ook op het gebied van daglicht is het 3in1 dakraam de beste oplossing. Met drie afzonderlijke ramen in één kozijn is het voordeliger dan drie gekoppelde dakramen van dezelfde grootte aan te schaffen. Het 3in1 dakraam wordt geleverd met twee tuimelvensters en één vast raam of twee uitzettuimelvensters en één vast raam.

Het 3in1 dakraam is de nieuwe norm voor meer daglicht en frisse lucht. Het gestroomlijnde ontwerp geeft een moderne esthetiek met een formaat dat ideaal is voor middelgrote tot grote kamers en kan worden gecombineerd met meer dakramen voor nog grotere kamers.

Het moderne ontwerp laat een maximale hoeveelheid daglicht binnen, omdat de slanke profielen de inval van daglicht in de kamer vergroten. Het nieuwe 3in1 dakraam is verkrijgbaar in twee verschillende formaten en je kunt kiezen tussen handbediende dakramen of dakramen op zonne-energie, afhankelijk van jouw woning en behoeften.

Downloads

VELUX Raamdecoratiefolder

Download

VELUX Productcatalogus 2023

Download