BASkapel Partner

Een BASkapel is een slimme combinatie van de ruimtelijke voordelen van een dakkapel en de heldere lichtinval van een dakvenster. Deze innovatieve oplossing biedt een perfecte synergie tussen licht en ruimte, waardoor kamers met een schuin dak optimaal worden benut.

Met hoogwaardige VELUX dakramen als basis staat een BASkapel garant voor een stijlvolle uitstraling en een verbluffend eindresultaat. Maatwerk staat centraal, waardoor elke BASkapel perfect aansluit bij de specifieke ruimte en wensen van de klant.

Bovendien wordt een BASkapel als prefab-product geleverd en binnen één dag geïnstalleerd, waardoor de overlast tot een minimum wordt beperkt.

Dankzij de samenwerking met VELUX biedt een BASkapel ook een scala aan opties voor raamdecoratie, horren en zonwering, waardoor functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

Een van de grote voordelen van een BASkapel is dat deze vaak vergunningsvrij kan worden geplaatst, omdat deze onder de wetgeving voor dakramen valt en slechts beperkt uit het dakvlak steekt.

Daarnaast is het vaak mogelijk om een BASkapel te installeren op plaatsen waar traditionele dakkapellen niet zijn toegestaan.

Door de gekantelde montage in het dakvlak geniet een BASkapel bovendien van een aanzienlijk grotere hoeveelheid natuurlijk licht dan een standaard dakkapel met verticaal geplaatste ramen.

Downloads

BASkapel folder

Download

BASkapel GGU 2023

Download

BASkapel GGL 2023

Download